2008. 11. 15.

blogajánló

Ledannánál és Patchwork Potterynél jó ötletet találtam. Blogajánlót.
Számtalan érdekes blog van és bármennyit is szörfözünk a hálón :)P, képtelenség felfedezni az összeset. Persze az oldalsávban lévő linklistákból lehet mazsolázni, de miért is ne ajánlhatnánk egy-két kedvenc, vagy újonnan felfedezett blogunkat a többieknek.

Első akit figyelmetekbe ajánlok : raspberry. Angol textilművész. Dolgai és a mindennapjai sem mindennapiak.

És persze egy kötős alapblog: brooklyntweed. Egy new yorki kötős pasi és barátainak munkái sok utalással más kötős oldalakra és sok szabadon letölthető kötésleírással.

És a Tieitek...?

6 megjegyzés:

Kicsoda írta...

Jo otlet!! majd irok en is. egyebkent a brooklynt mar tok reg `olvasom` es csak akkor esett le, hogy pasi, mikor irtad. a kepek annyira jok, hogy nem igazan olvastam:-)))

Ahama írta...

Ez az amit én nagyon irigyelek és hiába próbálkozom, csak ritkán sikerül. A meglévő dolgot egy(vagy több)igazán ütős képen megmutatni.

panyizsuzsi írta...

CSodás ez a két blog, köszi, hogy megosztottad velünk!

anyahajó írta...

Találtam valamit, aminek szerintem örülni fogsz. Kis utalás egy tervedre a közelmúltból. http://www.wollhuhn.de/?cat=3

Ahama írta...

Zsuzsi, láttam raspberryt már te is megtaláltad :)

Anyahajó, köszi a linket. Nem mondtam le róla, de vsz most már csak az ünnepek után. És erősen gondolkodom egy tavaszi közös szabadtéri projekten :))

anyahajó írta...

Á, én se karácsony előtt gondoltam, az irreális. Egyébként nem tudom, mennyire nézegetted ill. tudsz-e németül, a lényeg, hogy a lány maga fonja a fonalakat festés után! Úgyhogy rá is kerestem az amazonon fonásos könyvekre, van egy csomó, úgy tűnik, ez most divat lett. Nem, még nem rendeltem meg. Még :)