2009. 03. 05.

...tényleg ! - terítő

Amennyire élveztem koraősszel a közös textilfestést a csajokkal, valahogy a megfestett anyagokból eddig még csak nagyon keveset használtam el. A legtöbb nem egyszínű lett, nagy méretben mutat igazán és egyszerűen nem volt szívem szétvagdosni őket.

Most viszont a kezembe akadtak (egy olyan terv részeként, amiről majd később írok) és leesett a húszfilléres, hogy mi az ahova jól használhatók egyben is. Így az egyik rögtön fel is került az asztalra, bár csak nagy jóindulattal mondható méretesnek. A következő közös festésre már biztosan viszek direkt méretre szabott anyagokat.

A másik hasonló lehetőség a függöny. Arra jó ötlet pl.a sárga-kék áruház előre megvarrt pamutfüggönyeinek az átszínezése.

Hand dyed table cloth.

6 megjegyzés:

Kicsoda írta...

Szerintem a terito remek otlet!! foleg hogy ez nagyon tavaszias szinu. En epp most kutakodom, hogy lecsereljem a teli dolgokat es nem talaltam meg jo tavaszi szinu anyagokat, pedig akad par m.;-D
De en ezt ugy megtuznem meg:-)
Katam meg biztos taskat varrna belole:-)))

Kata írta...

:o) Kicsoda drágám! Nem vagyok annyira elvetemült, hogy mindenből táskát varrjak. ;o) Majd amikor már nincs szükség rá terítőként. ;o))
Ahama! Egy lehelletnyi vlieset én is tennék alá és akkor szépen lehetne tűzni is és még a esése is jó eséllyel megmaradna, a vidám tavaszi színeit meg kiemelné. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!

...tiktakro... írta...

wow! this is beautifull! what kind of dyeis do you use for it ?

kastanie írta...

Nálad már az egész blogon tavasz van, jó idenézni!

ezkriszti írta...

És ha a szélére varrnál pici bővítést? Mondanom se kell hogy tetszik. Tényleg tavaszias.

Ahama írta...

Ez már mint ötletadó alapdarab így marad, legfeljebb keresek hozzá egy kisebb asztalt :), de a következőket már tudatosabban és alaposabban kidolgozom.

Tavasz rulez!

Hello, it's Procion, dry water dye for natural fibers. Do you know it?