2009. 05. 07.

írisz


Két hete történt.Egész nap a Szent György napi vásáron voltunk és amikor hazaértünk alig tudtunk bemenni a kertbe. A kapu mögötti részt valaki telepakolta rengeteg növénnyel :). Volt ott hosszúkás balkonláda, nagy cserép, kis cserép.


???

Anti bácsinak ez nem szokása, de van egy másik néni is a közelben akitől szoktunk kapni ezt-azt a kertbe. Már majdnem neki köszöntük meg, amikor jött az e-mail fő-fő kertészeti tanácsadómtól, Ezkrisztitől , hogy "Mi voltunk! ".

Krisztinek csodaszép kertje van, a blogjában sokat ír róla és nagyon ért a kerti praktikákhoz. Ha valamivel nem boldogulok, hozzá szoktam fordulni, és a tanácsai alapján szépen alakul a kertünk.

A növények a helyükre kerültek és az íriszek virágai már ilyen szépek. Margarétánk, krizantémunk és őszirózsánk is lesz :).

Nagyon szépen köszönjük Kriszti!

IRIS / A few weeks ago my friend and garden-consultant :) Ezkriszti brought us many-many flowers.

6 megjegyzés:

Kicsoda írta...

ez jo, hogy hazaersz es egy halom dolgot hoz valaki:-) es nagyon szep a virag!

mmama írta...

Kriszti nagyszívű !
És a sövény hogy van ?

Melinda írta...

Kellemes hazaérkezésetek volt!:) A virág gyönyörű!

Kata írta...

Olyan jó, amikor ilyen kellemes meglepetések érik az embert. :o))

Névtelen írta...

Csodaszép az írisz ! Nagyon szeretem !! Sokféle színben van , de nekem mégis ez a szín a kedvencem. Én is örülnék ilyen meglepiknek...

blueberries in the fields írta...

hello marta :) i hope you are dong well. your flowers are so lovely.cannot wait to see mine in bloom. i am having a giveaway if you want to check it out !
sending many hugs,
monique