2009. 10. 11.

tökök és baglyok

Gyönyörű dísztököket kaptam Szömörcétől (meg finom szelídgesztenyét, meg díszkukoricát és autentikus zsákvásznat is :) ), mindenhova jutott belőlük a lakásban és a bejárat elé is.Viszonzásul nyakmelegítőt és zongorakesztyűt kötöttem.A bagolyminta az egyszerű és nagyszerű kategóriába tartozik, ha közelebbről megnézitek 2x3 csavarásból áll.Itt megtaláljátok.
(ez most ingyenreklám és remélem, hogy észreveszik és honorálják egy fizetős kötésleírás letöltési lehetőségével :)P, de nagyon megéri regisztrálni erre az oldalra, ingyenes!)

PUMPKINS AND OWLS / Szömörce sent me a lot of beautiful pumpkins for the autumn home-decoration. I knitted her a neckwarmer and a fingerless with this simple but great pattern.

5 megjegyzés:

zazálea írta...

És a nagyon helyes kislányod mindig modellt áll neked? De jó neked....

Egyébként éppen tegnap regisztráltam az ajánlott oldalra, nem volt időm bogarászni, de majd ma talán lesz és akkor jól rájövök, hogy mit és hol keressek és megtanulom az angol szakszavakat és akkor.. majd kötök sokat. :o)

Kicsoda írta...

Ezt mar nezegettem egy ideje, csak nem jott semmi otlet, hogy hova is tegyek bolyocskakat;-)
Nagyon jo a sal is meg a kesztyu is!! Innen mar csak egy ugras a csukott kesztyu... lehet, hogy csak en vagyok ilyen de nekem foleg az ujjaim vegei faznak:-)
A tokokert meg irigyellek. Hulyeseg, de most (osszel) van eloszor visszamehetnekem... Halloween, almaszedes, farmozas...

Szömörce írta...

Én meg észre se vettem a baglyokat, a férjem szúrta ki őket:))

Még egyszer köszönöm, és a gesztenyét szerintem süssétek meg, mert kiszárad:)Tudtad, hogy felénk főzve is esszük?

Ahama írta...

Zazalea, igen, lassan ő is megérdemelne egy neki szánt kötött cuccot :)

Márti, tényleg? :)))
A geszti nagyon finom volt, találtunk egy főzős-sütős receptet. Köszi!!

Ahama írta...

Kriszta, a kesztyű azért felnőtt kézen nem ennyire hosszú.