2011. 01. 03.

mire jó a ravelry ?

Pl. arra, hogy ha az ember lánya a téli szünet utolsó délutánján bejelenti, hogy neki másnapra feltétlenül sk. ajándékot kell készítenie a barátnőjének, a szívén kívül legyen máshoz is kapnia.
Pont a napokban kedvenceltem be (éljenek a virtuális nyelvújítás kifejezései :)P ) gyerekkorunk papírból hajtogatott pénztárcájának kötött változatát.
Kötni egy kicsit már tudó kisiskolásnak remek gyakorlófeladat. Mi ezt most Esztivel együtt kötöttük meg, de csak az idő rövidsége miatt segítettem be.

9 megjegyzés:

Sch Gabi írta...

Ebből tényleg nem esik ki a pénz? Apró vagy papír?
Csodaszép a fonal is...

Ahama írta...

Nos, kipróbálni igazából nem volt időnk, de azt írja, hogy fontos itt a blokkolás, ami elég határozottá teszi a hajtásvonalakat, úgyhogy papírpénzt meg egy kis aprót, vagy kisebb ékszert sztem biztonsággal megtart.

Lonci (Győr) írta...

Jopofa darab, ilyet meg soha sem kotottem!

Nania írta...

hű, ez vagány! gyakorló anyukaként és kezdő ravelrysként praktikus kérdés: mégis milyen kategóriában találsz ilyesmiket a ravelryn?! :D

Ahama írta...

Lonci, ebből az ötletből kiindulva el lehetne gondolkodni, hogy milyen más technikával készült dolgok lennének jók kötötten is.

Nania, 1-2 naponként megnézem az új leírásokat, ezt is úgy találtam, ha gyerekek által is megköthető dolgokat szeretnél akor meg lehet próbálni mondjuk a kid vagy easy vagy gift cimkékkel keresni

Kicsoda írta...

nagyon jo! azt hiszem ez is olyan, hogy ha nem tudod hogy keszul (en nem tudom) akkor elkapraztat a technikaja:-) pici gombot nem lehet a tetejere tenni? Esztinek meg uzenem, hogy nagyon ugyes!

Ahama írta...

5 négyzetet varr egybe, az oldalakon van egy egy irányba futó fordított sorral kialakított hajtásvonal az átlóban l. Leírás ;), gomb ? Miért is ne?
Egyébként tök jó nézni ahogy Eszti köt, úgy mozognak a kezében a tűk, mintha mindig ezt csinálta volna :)

色情網站 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
情色網站 írta...

免費視訊正妹裸聊
情色視訊美女內衣秀
a漫卡通成人動畫
h漫卡通成人動畫
性感辣妹比基尼
h漫卡通成人動畫
自拍走光卡通影片
h漫卡通
免費辣妹視頻