2011. 09. 13.

megtiszteltetés


lenne, ha a csősapim fotója és leírása előzetes megkeresés és egyeztetés után jelent volna meg egy bizonyos internetes oldalon. Nos, ez sajna nem így történt ... (Egy kedves kötős-blogos ismerős hívta fel rá a figyelmemet.)

16 megjegyzés:

Amaranta írta...

Ez elég durva. Nem is hivatkoznak rád? Mint szellemi és fizikai szülőanyjára a sapinak?

GumiPók írta...

Miért nem vagyok meglepődve (már megint)? :((

ercsu27 írta...

Ráadásul a lányod arcával... NAgyon durva!
Írsz nekik?

Varga Gabi írta...

Én sem lepődöm meg, de ez akkor is durva! Hány és hány ötletet lopkodnak innen-onnan, de ez nem is egy ötlet lopása, hanem a lányod fotóját teszik fel minden jogalap nélkül. Ugye, nem hagyod annyiban?

Otthon Művek írta...

Ráadásul oroszul?!
Hááát, nem tudom mit tehetnél...

Mosolyrend Évi :) írta...

Jajjjjjjjjjjjjj :(

Kicsoda írta...

igazad van. eloszor azt hittem, hogy egy link gyujtemeny, es meg kell mondani nem rossz. de igy latni Eszti kepet, hogy csak ugy `oda van teve` ijeszto:-(

Délka írta...

Láttam már különleges kanadai mintát (amelyet csak postán küldenek el, csak Amerikába vagy Kanadába)egy kínai újságban.... A tervező nevét gondolom ott is elfelejtették megemlíteni....

Sajnálom a koppintást... nagyon dühítő lehet.

Aledi írta...

Jaj, már megint egy ilyen! Felháborító! Én egy ideje vízjelezem a képeimet, ami ugyan néha zavaró, ha pont a baba arcára esik, de sajnos nincs jobb megoldás.

katafolt írta...

:((

Ahama írta...

És ami fent van a honlapon az igazából egy nyomtatott újság részlete.Természetesen mindenfajta eredetre való utalás nélkül. A netről mindenképpen megpróbálom leszedetni, az újsággal viszont én sem hiszem, hogy jutnék bármire is, de még meggondolom.

Köszönöm a kommentjeiteket, szeretném remélni, hogy ezután senki sem kerül hasonló helyzetbe.

Mona írta...

Annyira szánalmas, hogy nagyon! Mennyibe került volna egy e-mail? Kíváncsi vagyok, mire jutsz!

ercsu27 írta...

Amikor az én fonós fotóm jelent meg abban az ominózis női lapban, és felhívtam a kiadót, akkor nagyon csúnyán kioktattak, hogy mégis mit képzelek?! Ha egyszer feltettem a netre, akkor az szabad préda, magamra vessek... Azért ez nem egészen így van!

Timici írta...

sajnálom:(

Ahama írta...

Ercsu, naná, hogy nem !

Tündérlátta írta...

Írtál nekik?