2014. 04. 10.

Herend - Zirc

Vagyok még, bár a blog szegény kissé háttérbe szorult, de az már milyen dolog, hogy teljesen elhanyagolom, szóval íme az első idei bejegyzés, nem is krea, utazós, ami a kényelmesebb, lustább megoldás, de legalább valami.
Kirándultunk a szokott Alumni csoporttal, szép tavaszi időben, mutatom a képeket:

A herendi Porcelán Manufaktúra. Minden kézzel készül, a bonyolult csipkeminták kialakításától a festésig. Érdekes bemutatót is láthatunk, sőt ki is próbálhatjuk a porcelánmasszával való munkát.
A különleges a fantasztikus mesterségbeli tudás, az ízlésekről meg ugye nem nyitunk vitát. Azért jó volt látni a letisztultabb, modernebb tervezői irány jelenlétét is.

Az utolsó montázs képei Zircen az arborétumban és a ciszterci apátság kertjében készültek.


 


3 megjegyzés:

aarkus írta...

Jaj, de szép képeket hoztál megint! Az a kavicsos porcelán kifejezetten jó, és klassz lehetett a gyárlátogatás is, én is elmennék.

Ahama írta...

Ha éppen arra jártok nézzetek be, nem kell előzetesen bejelentkezni, gyakran indul vezetés és tényleg érdekes.
Mondjuk pont ezen az úton tapasztaltam meg az új módit a Látogató Központokat. Általában jól átgondolt, szépen kivitelezett helyek, érdekes is amit mutatnak, csak néha bosszantó tud lenni, hogy ha az ember elmegy vhova megnézni egy nevezetességet és a valódi érdekességekből sokat nem is láthatsz valójában, csak az interaktív videót róla.

شركة المثالي سوبر írta...

شركة عزل اسطح و خزانات بالنعيرية

شركة عزل أسطح و خزانات بالدمام

شركة عزل اسطح و خزانات بالخبر

شركة عزل اسطح و خزانات بالقطيف