2008. 08. 12.

hazajárós tábor

Fából vaskarika, de igazán jól működik. Már hatodik éve, augusztus elején Békásmegyeren, főként olyanoknak, akiknek valamiért problémás elutazni több napra Bp.-ről, de vannak akik vidékről jönnek.

Szabó Irénke az ötletgazda és a tábormama egyszemélyben. Okosan és kedvesen mindenhol ott van, mindenkinek segít (idén még főzött is :) ), mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. Köszönet érte!

Úgy alakult, hogy nem sok mindennel lettünk teljesen készen egy adott nap alatt, de azzal vigasztaltuk magunkat, hogy összetett és munkás darabokat tanultunk. Azért otthon illik befejezni (most az is ösztönözni fog legalább, hogy beírom a blogba :)P).


Első nap Sipos Margittól tanultunk egy country stílusú dobozkát. Jó, ez itt az erősen minimalizált változat :)).





A második napon Pappné Kosztelnik Edittel a szabad gépi tűzést tanultuk-gyakoroltuk. A kész darabokból táskát állítottunk össze.





folyt. köv.

11 megjegyzés:

Kicsoda írta...

nekem ez valahogy jobbnak tunik, mert en spec nem tudok/szeretek egyszerre befejezni valamit, kell ido, hogy nezzem es eldontsem, hogy is folytassam.

Ahama írta...

Én ezekkel a táboros dolgokkal úgy vagyok, hogy jó, hogy meglepetésként akarják tálalni, de nálam az előkészületek tartanak legtovább, csak hosszas válogatás, utánajárás után lesznek meg az anyagok, akkor, ha pontosan tudom, milyenek kellenek. És legtöbbször egyet csinálok mindből, mert úgyis van rengeteg más ötlet.Azt az egyet meg szeretném jóra.

katafolt írta...

Irigykedem a tábor miatt,és olyan szépeket varrtál...

Kicsoda írta...

Pontosan!!! en nem szeretem a meglepetest, mert nincs annyi idom, hogy varrjak egy valamit csak probakeppen, aztan megint a `jo` anyagokbol.

Ahama írta...

Kata, köszi, a tábor meg tényleg jó, Irént meg kellene
ismerned... Apropó, szoktál Bp-re jönni?

Szera írta...

Nekem szimpatikus ez a "hazajárós" tábor. Várom a folytatást.

katafolt írta...

Nem igazán szoktam mostanában,különböző okokból nehezen
mozdulok.Irént,ha csak egy-két levélből,de(Smaranda révén,neki szoktam leveleket fordítani)picit már
ismerősömnek mondhatom :-)

patchwitch írta...

egyetértek a meglepetésekkel.... nem lehet meglepetés a 'tananyag', én örülök, ha azt befejezem, és nem szeretek ott rádöbbenni, hogy van otthon egy anyagom, ami sokkal jobban illene az adott darabhoz....

katafolt írta...

Gutítottam kegyednek egy üveggolyót...

Mártamásé írta...

Szia!
Nagyon jól sikerült a táskád.
Én azóta sem jutottam tovább. :-(

Ahama írta...

Era, jövőre is lesz:), ha érdekel keresd meg Irént.

Márti,köszönöm. Én is küzdök ám a többivel,feltett szándékom, hogy befejezem őket, de mostanában szinte naponta bukkan fel új megvarrnivaló.