2009. 10. 30.

Bodza

A babás topikon az egyik fő kreatív csapatjátékunk az ún. közös varrás, amikor ugyanabból az alapszabásmintából mindenki megvarrja a saját babáját. Hihetetlen, vagy inkább nagyon is természetes :), mennyire különböző babák tudnak születni.
Az elmúlt években sokszor játszottunk ilyet (képek itt), aztán kicsit ritkultak az alkalmak, de most nagy örömünkre újra találtunk egy mindenkit megmozgató témát.
Az UNICEF Pigotta nevű jótékonysági akciójáról Kata hozott hírt és ő fogta össze a munkánkat is. Tallinánál részletesen olvashattok a háttérről.

Ő az én babám, Bodza. (Mindig játszottam a gondolattal, hogy ezt a nevet adjam egy kislánynak, de élőben sosem került rá sor :)). Bár a kiírásban "rongy"baba szerepelt, pigotta olaszul ezt jelenti, azért nem tudtam megtagadni magam és kapott egy kis fonalat is :).



Lelkes csapatunk, és most itt teljesen jogos ez a jelző, többi babáját a Kata készítette csoportképen láthatjátok.



PIGOTTA / dolls of the members of our doll-maker topic for the charity action of UNICEF. The little one with the orange sweater is mine, her name is Bodza.

6 megjegyzés:

Karina írta...

Nagyon szép lett a babád, és csini a ruhája is. Gratulálok!
:-)

katafolt írta...

Imádnivaló ez a baba,a csapat,együtt lélekmelengető :-)

Timici írta...

Bodza nagyon csini lett!!!:o)
én is szívesen adnám ezt a nevet a kislányomnak;o) beillene a sorba(Bence, Balázs), talán egyszer...

Ahama írta...

Karina, köszönöm :)

Kata, láttad, hogy már 2000 gyűlt össze? :)

Timi, hamarosan!:))

Kata írta...

Bodzára csak azt mondhatom, hogy CUKI :-) Nagyon bájos a pici szájával, akis szvetterével és a kócos hajával. Szóval cuki...
Ez is jó játék volt.

36évi írta...

A hajától még mindig kész vagyok...