2010. 05. 23.

csipke, nyárra

Elkészült a mindenes első nyári változata.
A kipróbált, bevált tolnai merinófonalból, a Bitterroot sál mintájának felhaszálásával, a naplemente színeivel megfestve. Nyáresti sétákra, kerti bulikra szánva.




Szabadon variálható, váll alá engedve, lazán redőzve vagy sáltűvel rögzítve hordható.
És itt is megtalálható.


11 megjegyzés:

Aledi írta...

De szép lett. A színe meg gyönyörű!

gubike írta...

Nagyon szép!

Anice kötős blogja írta...

szép korallpiros színe van és amintája is klassz

Szentpyr írta...

Gyönyörű! Nagyon szeretem a fonal festéseidet(is)!!

Ahama írta...

köszi :)

Rita, ez is a rizikósabb módon, utólag, már a megkötött darabot festve készült.

Szentpyr írta...

Gondolom, hogy a kész munkát már remegő kézzel teszed be a festőlébe, de annyira szép és különleges hangulatú lesz ezekkel a finom foltokkal, nálam viszi a pálmát ez is meg a zöld kendő is!

kastanie írta...

Ezt a színt is nagyon szeretem. Kár, hogy nem árulnak naplemente színű festéket.

Kicsoda írta...

Nagyon szep lett es tok jo a tuvel! Az utolagos festesert minden elismeresem:-) azert ebbol egy hosszu stola sem lenne rossz:-)

Csilla írta...

Nagyon tetszik ez a minta, gondoltam kötök egy toppot magamnak aminek az alján lenne ez a minta. Mit gondolsz pamut fonalbó (konkrétan Gilicéből) kijönne a minta? V nyaku felső, lentről nézve mellalattig lenne ez a minta onnan sima vagy passzé még meglátom melyikkel jön ki jobban. Lehet neki esek és csinálok egy próbakötést és akkor látom, hogy kijön-e.
Nagyon szép lett ez a szín és azóta is csodálom az italporosodat is, én is megvettem a porokat is és a gyapjút is csak bele kellene vágni...

Csilla írta...

Nagyon megköszönném ha megírnád melyik mintákat kötötted meg a mindenesedhez. Nézem én ia a mintákat de nem sikerül elmenjek rajta, hogy melyikkel is kellene kezdeni. Köszönöm szépen.

Ahama írta...

Csilla, írok mailt.