2010. 10. 07.

" hun van még Karácsony? "

Kérdezi Regős Bendegúz az Indul a bakterházban (ha kimaradt, tessék megnézni, alapfilm!) és igaza van, hiszen még csak a színes vadszőlőlevelek havában járunk.



De.Vannak dolgok, amikről már most érdemes gondolkodni, pl. ha valaki karácsonyi ajándékozós játék szervezésére adja a fejét, ideje lassan nekilátni.

Azért szólok, mert esetleg számítotok rá itt a blogon idén is, de úgy alakulnak a dolgaim, hogy ez most sajnos nem fér bele. Biztos, hogy nem maradtok húzogatós-féleség nélkül, hiszen tavaly is többen szerveztek hasonlót és idén is már tudok egy nagyon komolyan körvonalazódóról (hogy melyik blogban, legyen meglepetés, biztosan rátaláltok majd).
Sok sikert kívánok a szervezőknek és jó ajándékozást a résztvevőknek. Lehet, hogy valamelyik játékba én is beszállok majd.

8 megjegyzés:

zazálea írta...

Én a facebukon azért nem jelentkeztem, mert rád vártam, hűséges típus vagyok. :o)
De értem és megértem!

Frivolina írta...

persze, megértem, de hiányozni fog:)

Vacskamati írta...

Ez már a saját. átültetett vadszőlőd? Festési kísérlet? :D

Főkolomp írta...

Nagy reményekkel kezdtem olvasni a bejegyzésed, mert én is vártam ám az új játékot! Aztán a végén elszontyolodtam. De megértelek. Csak szeretnék több infót arról a másikról. Neked köszönhetően jó "internetes" barátnőm lett, akinek tavaly készítettem én - remélem Réka is így érzi! Ezért hálás vagyok neked!!!!

kastanie írta...

A vadszőlős képednek nagyszerű hangulata van. Az elmúlt két karácsonyi húzogatós ötletéért és megszervezéséért pedig nagy köszönet. Innen már csak le kell valakinek utánozni.

Ahama írta...

Remélem azért nem okoztam túl nagy csalódást. Nekem is fáj érte kicsit a szívem, de idén nem jön össze.
Az, hogy barátságok kötődtek a Húzogatós kapcsán nagy öröm :)).

A készülődő játékról még azért nem mondok többet, mert nem szeretném lelőni a poént, de ha megjelenik azon a bizonyos blogon, vagy ha találok más hasonló játékokat, írok majd róluk, vagy mutatom az oldalsávban.

(IO, ez az anyanövény, az átültetés sikeressége kérdéses még, lehet, hogy tavasszal próbálom majd újra. A festési kisérletet viszont tervezek!)

CsákniR írta...

Ahama! Köszönöm, hogy az elmúlt 2 évben vállaltad ezt a nagy feladatot.

Kicsoda írta...

majd beszallunk `valamelyik` jatekba;-)
Szolo nagyon rendben van!!!