2011. 02. 26.

babatali

Van egy csapat akikkel 4 éve találkozgatunk, virtuálisan jóval gyakrabban, de szerencsére személyesen is legalább évente egyszer-kétszer, a babás topicosok.
Ezeken a találkozókon persze a babák is ott vannak, kicsit mindig új rácsodálkozást okozva, hogy mennyire mások élőben mint a fotókon. És mindig bebizonyosodik, hogy ha tágabb értelemben is, de mindenki olyan babát varr, amilyen ő maga.


A mai "résztvevők" alkotói a képek sorrendjében: 1.lánybaba:Pjulcsy,fiú közös ún. gurulós 2. Aledi, 3.-4.Berthe, 5.Stigglinnc, 6. Kaoka, 7. Pági, 8. Camea

9 megjegyzés:

Unknown írta...

De szééépek!! :)))

Julcsi írta...

Légy került a levesbe:)
Hagymácska mellett az a fess fiatalember Stigi gurulósa, amin Ezkriszti, Pági és még nem emlékszem, ki közreműködött.

Mehike írta...

Nagyon szépek a babák.egy kicsit irigykedem,hogy nem lehettem én is ott

patchwitch írta...

én nem kicsit vagyok irigy, hanem nagyon. pedig tudom, hogy csúnya dolog... sajnálom, de remélem, jól szórakoztatok :D
nagyölelés,
néma.

Ahama írta...

Igen, nagyon jó volt és az összes jelen nem lévő babást nagyon hiányoltuk. Lehet, hogy idén még lesz ilyesmi, arra feltétlenül gyertek el, ill. jövőre úgy tervezzük, hogy kicsit később, szép tavaszi, vírusmentes időben tartjuk majd.

Aledi írta...

Jó volt bizony, néha ki kell lépni a gép mögül, teljesen más érzés :) Örülök, hogy eljöttél, Ahama.

Kaoka írta...

Kedves Ahama, örülök, hogy találkoztunk és mégegyszer köszönöm a meglepit. :) Gondolalban már ki is találtam a fonaladból a legújabb baba hajkölteményt. :-)

stiglinc írta...

...mindenki olyan babát varr, amilyen ő maga....

na, jól nézünk ki, ha ez igaz:-))))))))))))))

Tényleg nagyon jó volt, szeretem, hogy mindig kevés az idő, hogy mindenki átadja a tudását, tapasztalatait az érdeklődőknek, pedig annyira igyekszünk:-)))

Ahama írta...

Aledi, köszi :)

Kaoka, kiváncsi vagyok rá.

Stigglinnc, szerintem feltétlenül igaz, ha megnézzük az összes babát amit valaki spontán varrt és összevetjük a - főleg belső -tulajdonságaival, amolyan babagrafológia :)