2012. 01. 31.



.
Egyelőre saját kihívás, de vállalkozó kedvűeknek lehet felhívás keringőre : havi egy kötött darab elkészítése.
 Lehet kisebb vagy komolyabb munka, saját vagy leírás alapján, a lényeg a rendszeres eltervezés és megvalósítás.



Az elsőn, a januárin nem kellett sokat gondolkoznom, mert Orsi is szeretett volna usankát. Anyaga uruguayi gyapjúfonal és tolnai előszál.

7 megjegyzés:

paribanu írta...

Na, a januári egy, az nekem még sikerült, a többi, attól tartok nem lesz ilyen diadalmenet:-) Bár van két félkész kendőm, amit februárban befejezhetnék.
Nagyon jók az usankáid és igazán jól áll mindkét gyereknek

Alkotókuckó írta...

Szia!
Olvasom a blogodat, néha ha erre járok:)
Én is csatlakoznék a "12 hónap-12 kötött cucc" klubbhoz-már meg is van a januári alkotásom-feltöltve januári alkotásom címen a blogomon-
Februári projektem: csipke kendő vagy stóla lessz( életem első csipkekötése) Még csak kacérkodom a csipkekötéssel( még nem mertem belevágni) de már elhatároztam...még csak a megfelelő fonalat szeretném megvenni hozzá.

zazálea írta...

én nagyon szeretnék, de újra kellett kezdenem a Swallowtail-t, így már nem fejezem be januárban.mármint ma.:(

aniko66 írta...

Ez jó meleg sapinak látszik! :)

Ahama írta...

Paribanu, nagyon szép a kendőd, szerintem nem ördöngösség minden hónapban megkötni valamit. Ez a kihívás arra jó, hogy ne a különféle zavaró és elterelő külső körülmények győzzenek a kötőkedv felett :).

Alkotókuckó, örülök, hogy beszállsz. A januári sapkáid végül is csipkemintával készültek, egy kendő sem bonyolultabb, max. hosszadalmasabb.

Zaza, nem kell azért túl szorosan ragaszkodni a naptárhoz, egy nagyobb munka könnyen átnyúlhat a következő hónapra, esetleg a hónap végén meg összeüt az ember valami kis ujjgyakorlatot.

Anikó66, képzelheted, 2 réteg vastag gyapjú.

KisVirág írta...

Csatlakoznék én is :) hogyan lehet? :))

Ahama írta...

elhatározod és egész évben csinálod :)