2013. 01. 02.

12 hónap - 88 kötött cucc



Eltelt az év, teljes lett a gyűjtemény.




Összesen 13 résztvevő  - Aarkus, Ahama, Anna madam, Cherry, Dóra, Florentine, Gumipók, Mária, Melinda, Piro, Purlingknitty, Tünde, Zsupszi -   kötött holmijait láthattuk.

A tüzetesen átnézve a bejegyzéseket kiderült, hogy a legkitartóbb, aki minden hónapban mutatott valamit, Gumipók volt. Neki külön gratulálok, és köszönet az összes kötős barátnak, aki csatlakozott hozzánk.


Csodás fonalakat, mintákat és jó kötést kívánok nektek az új évben is.

4 megjegyzés:

aarkus írta...

Én köszönöm a lehetőséget, Ahama, igazán ösztönző volt a részvétel: nem egy olyan darab volt, amit azért fejeztem be gyorsan, hogy itt ki ne csússzak a "határidőből"! :-) Jó játék volt, szuper ötlet! Kár, hogy vége.

Dóra írta...

Csatlakozom aarkushoz, én is nagyon örültem a lehetőségnek, ami több olyan kötött "cuccot" is eredményezett, amit a játék nélkül biztosan nem készítettem volna el.

Névtelen írta...

Csak nézem a munkáitokat, és ámulok! Bárcsak én is így tudnék kötni mint Ti!
Erzsi

Ahama írta...

Aarkus, Dóra, :)))

Almamater, nem tudom, mennyit foglalkoztál már kötéssel, de biztos, hogy ha kedved van hozzá, akkor türelmed is lesz és akkor már csak sokat-sokat kell kötni, szépen fokozatosan haladva az egyszerűtől a bonyolultabb darabok felé. Ha belekezdesz, sok örömet és sikert kívánok, a blog oldalsávjában segítséget is találhatsz hozzá.