2011. 08. 22.

még egy kis nyaralás

Régebben, még a gyerekek előtt, mindig jót mosolyogtam amikor mamák/papák úgy számoltak be a gyerekük betegségéről, hogy "lázasak voltunk, fájt a fülünk ...". Aztán azóta volt már nem is egyszer, hogy én is így fogalmaztam. Mert hiszen közös az a baj.
És ennek analógiájára persze közösek az örömök is, úgyhogy mondhatjuk így a jó dolgokról is, hogy nagy sikerünk volt a színdarabban, vagy felvettek minket az egyetemre, nem ? :)

Így hát most pár napig a gyönyörűséges Adrián voltunk Pag szigeténél a barátainkkal egy vitorláson - Andris valójában, mi meg képzeletben.











7 megjegyzés:

gubike írta...

Nagyon jók a fotók!!

Ahama írta...

köszi :)

Timici írta...

jajj,de szuperek a fotók!!!de jó volt Andrisodnak! mi idén kihagytuk a kicsi miatt, de jövőre megint megyünk,már alig várom:) köszi ezt a hangulatot,jó volt ránézni a képekre:)

Ahama írta...

Timi, én is utaztam a képekkel :).
Kisbabával otthon is élmény a nyár.

Timici írta...

élvezem azzal nincs hiba,nagyon édes baba Milán:),meg szerencsére van kertünk,medencénk,klímánk,így a srácok sem panaszkodnak, élvezik ők is a szünetet;)

Tündérlátta írta...

Milyen nagy élmény lehetett!! Én is szeretek a férjemmel együtt utazni, amikor neki lehetősége adódik egy-egy különleges helyet meglátogatni.

Ahama írta...

:)